Se eller bedøm HP Hundefoder på Trustpilot

 

BACK ON TRACK HUND

BACK ON TRACK HUND

 

Back On Track hund - markedets mest effektive dækken til hunde.

Back On Track hund er kendt verden over for at være et af de bedste hundedækkener der er lavet overhovedet. Back On Track dækner til hunde indeholder en keramisk reflektor, der sørger for at hundens varme ikke går tabt, men sendes tilbage til hunden og holder den varm ind i musklerne. Læs mere her om Hvordan virker Back on Track

Der findes 3 udgaver af Back on Track hunddækken, netdækken til brug mellem træninger i et ikke for koldt vejr, i regnvejr, efter svømning mm., vinderdækken til de kolde tider og de specielle dækkener til gravhunde.

Find størrelsen på dit Back On Track dækken til hund

 - Er din hund bred, så måler du fra halsbåndet og ned til haleroden. 
 - Er din hund normal eller smal, så måler du fra skulderbladet ( mellem forbenene) og ned til haleroden. 
 - Ligger målet mellem 2 størrelser, så tag den mindste af størrelserne.
 

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

3 vare(r)

Back On Track hundedækken til alle hunde

Det bedste dækken til hunde der findes på markedet. Back on Track hund har i deres dækkener en keramisk refelktor (Welltex), som kaster den varme hunden afgiver tilbage til hunden igen og derved øger blodgennemstrømningen, så snart dækkenet er sat på hunden. Det er med til at beskytte hunden mod kulde hvis den skal ligge stille i kolde omgivelser, men det sørger ligeledes for at hunden efter endt arbejde, ikke bliver kølet ned og får stive og ømme muskler.

Har din hund problemer med led og muskler, så kan et hundedækken fra Back on Track være en stor hjælp, speciel før og efter træninger, så hunden undgår at blive nedkølet.  

Det er ikke noget nyt fænomen disse hundedækkener fra Back on Track. Firmaet Back on Track sælger led- og muskelbandager af Welltex, et funktions-tekstil med varmereflekterende egenskaber som stort set bruges i alle BOT produkter.

Ved fremstillingen af polyester- eller polypropylentrådene, smeltes bitte små keramiske partikler med ind i trådene. Disse keramiske partikler har den egenskab, at de reflektere varmen i form at langbølge varmestråling, som også er kendt som langbølge infrarød stråling.

Denne stråling øger blodcirkulationen i vævet, som medvirker til at lindre muskelspændinger og forbedre ydeevnen. Egenskaber der kun har en positiv effdekt på din hund, uanset hvad du bruger den til.

Back on Track hundedækken er med til at give din hund en bedre hverdag og et længere liv uden gigt o.lign.