Se eller bedøm HP Hundefoder på Trustpilot

 

BACK ON TRACK HUND

BACK ON TRACK HUND

 

Vi er forhandler de populære Back On Track hundedækken, som er markedets mest effektive hundedækken.

Back On Track hund er kendt verden over for at være en af de bedste hundedækkener der er lavet overhovedet. Back On Track dækner indeholder en keramisk reflektor, der sørger for at hundens varme ikke går tabt, men sendes tilbage til hunden og holder den varm.

Vi fører 3 udgaver af Back on Track hund, netdækken til brug mellem træninger, i regnvejr, efter svømning mm., foret dækken til de kolde tider og specielle dækkener til gravhunde.

Tabel Liste

Sorter faldende

3 vare(r)

3 vare(r)

Back On Track hundedækken

Nok det bedste hundedækken der findes på markedet. Back on Track har i deres hundedækkener en keramisk refelktor (Welltex), som kaster varmen fra hunden tilbage og derved øger blodgennemstrømningen, så snart dækkenet er sat på hunden. Det er med til at beskytte hunden mod kulde hvis den skal ligge stille i kolde omgivelser, men det sørger ligeledes for at hunden efter endt arbejde, ikke bliver kølet ned og får stive og ømme muskler.

Har din hund problemer med led og muskler, så kan et Back on Track hundedækken være en stor hjælp, speciel før og efter træninger.  

Det er ikke noget nyt fænomen disse hundedækkener fra Back on Track. Firmaet Back on Track sælger led- og muskelbandager af Welltex, et funktions-tekstil med varmereflekterende egenskaber.

Ved fremstillingen af polyester- eller polypropylentrådene, smeltes bitte små keramiske partikler med ind i trådene. Disse keramiske partikler har den egenskab, at de reflektere varmen i form at langbølge varmestråling, som også er kendt som langbølge infrarød stråling.

Denne stråling øger blodcirkulationen i vævet, som medvirker til at lindre muskelspændinger og forbedre ydeevnen. Egenskaber der kun har en positiv effdekt på din hund, uanset hvad du bruger den til.

Back on Track hundedækken er med til at give din hund en bedre hverdag.