Se eller bedøm HP Hundefoder på Trustpilot

 

Hvordan virker Back on Track?

Camouflagetøj

Hvordan virker et Back on Track hundedækken?

Back on Track har i deres hundedækkener (og andre produkter) en keramisk reflektor (Welltex), som kaster varmen fra hunden tilbage og derved øger blodgennemstrømningen, så snart dækkenet er sat på hunden.

 

Welltex er vævet af polypropylen/bomuld og polyester, i hvilket det keramiske pulver er indsmeltet. Det er ikke noget nyt fænom i disse hundedækkener fra Back on Track. Firmaet Back on Track sælger led- og muskelbandager af Welltex, et funktions-tekstil med varmereflekterende egenskaber. 

 

Det er bevist og veldokumenteret at langvarig infrarød varmebestråling forøger blodcirkulationen. Disse keramiske partikler har den egenskab, at de reflektere varmen i form at langbølge varmestråling, som også er kendt som langbølge infrarød stråling. Denne stråling øger blodcirkulationen i vævet, som medvirker til at lindre muskelspændinger og forbedre ydeevnen.

 

Det er med til at beskytte hunden mod kulde hvis den skal ligge stille i kolde omgivelser, men det sørger ligeledes for at hunden efter endt arbejde, ikke bliver kølet ned og får stive og ømme muskler, egenskaber der kun har en positiv effekt på din hund, uanset hvad du bruger den til.

 

Dækkener fås i 3 forskellige udgaver, et vinterdækken til de kolde tider og et netdækken  til bare at holde hunde varm imellem f.eks. konkurrencer eller andre aktive perioder. Desuden fås der et gravhundedækken specielt design til gravhunde.

 

Har din hund problemer med led og muskler, så kan et Back on Track hundedækken være en stor hjælp, speciel før og efter træninger.

 

Hvordan virker Back on Track - vanvittigt godt - forlænger levetiden på hundens bevægelsesapparat - giver hunden bedre velvære.