Se eller bedøm HP Hundefoder på Trustpilot

 

Back On Track vinterdækken hund

Back On Track vinterdækken hund

Back On Track vinterdækken til hunden i den kolde tid


Lækkert, varmt foret Back on Track vinterdækken til hunde. Indeholder keramisk reflektor som sender varmen tilbage i til hunde i de kolde tider. Tørrer hunden hurtigt. Flere justeringsmuligheder for perfekt pasform.


Back On Track vinterdækken er med reflekser på siden, så hunden ses på ture i den mørke tid. Et vinterdækken holder også din hund varm i bilen.


 

Pris

Specialpris 408,60 DKK

Pris: 454,00 DKK

Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
VARENR. 322000
Skriv anmeldelse

Lagerstatus: På lager

* Påkrævede felter

Specialpris 408,60 DKK

Pris: 454,00 DKK

GRATIS FRAGTGRATIS FRAGT PÅ ORDRE OVER 598,-

  • 30 DAGES FULD RETURRET
  • BROFASTE ØER
  • 2-4 DAGES LEVERING
  • LEV TIL DØREN
  • SIKKER BETALING
  • TELEFONISK SUPPORT
Beskrivelse

Detaljer

Sådan finder du den rigtige størrelse på dit vinterdækken

Du måler din hund, mens den står op. Mål afstanden mellem overgangen hals/krop (tag så lidt hals med som muligt) og ned til haleroden. Hvis hunden er ekstra bred, skal den have et dækken, der er et nummer større end målet viser. 

 

Fordele ved Back On Track vinterdækken hund

Dette vinterdækken er foret, det tørrer hunden hurtigt og er mere varmt end et netdækken er. Det kan justeres ind på hundens bredde, så det sidder tæt på kroppen. Ved nakken kan det snøres ind så det holder tæt. Der er lynlås til at få halen ud igennem og og der elastikker til at holde dækkenet ind til bagbenene. Vesten er udstyret med reflekser på siden, så du i de kolde tider kan færdes sikkert i trafikken med dit hundedækken. Et ligende dækken til Gravhunde findes i en speciel designet udgave.

 

 Hvordan virker Back on Track produkterne?

Bedømmelser

Bedømmelser 2 anmeldelser

Vinter dækken.
Med hensyn til vinter dækkenet vil jeg bare sige at det er er super har det altid i bilen i den kolde tid, det er nemt at give hunden på og det giver eller holder på varmen virkelig godt, hun får det altid på når vi er på jagt og vi andre går til frokost, så er der altid en varm frisk hund når vi er klar.
Jeg har selv bække to, det er nok lidt luksus men hvad f..... du skåner din hund for meget og hvis det kan gøre at du har din jagtkammerat et par år længere.
Kan varmt anbefale det.
Bedømmelse
Bedømt af Steen Denis Thomsen. / (Indsendt den 12/12/2016)
Bedste dækken ever.. ☺
Det er absolut det bedste dækken ever... det holder hunden varm og det går godt ned af ryggen på den... det findes bare ikke bedre... super du er forhandler af det også. Kvalitet præcis som alt andet du har i butikken
Bedømmelse
Bedømt af Anita Seneca / (Indsendt den 10/12/2016)
Skriv anmeldelse