Se eller bedøm HP Hundefoder på Trustpilot

 

Glucosamin til hunde

Glucosamin til hunde

Glucosamin til hunde (det samme som til mennekser og heste) er et aminosukker, som naturligt findes i organismen, specielt i knogler, knoglebrusk og ledvæske. Hunden har gennem hele livet brug for den rette mængde Glucosamin i kroppen for at opretholde sunde led, sener og disses funktioner.Glucosamin og MSM til hunde

Man har senere erfaret at Chondroitin er et godt supplement til Glucosamin. Sammen kan disse to præparater være med til at lindre smerter ved symtomer på gigt, især på ældre hunde, samt være med til at hindre nedbrydningen og derved forlænge hundens liv og ikke mindst livskvalitet.

Glucosamin til hunde gives normalt i form af piller, men anvender du Command Performance, får din hund automatisk tilført den rette mængde Glucosamin hver dag. Måske har du aldrig givet din hund dette tilskud, men det er aldrig for sent at begynde.

Det hjælper på meget aktive hunde med vedligeholdelse af led, brusk og sener og på hunde der har fået konstateret gigt eller har dårlige led. Adskillige videnskabelige studier har dokumenteret at Glucosamin og Chondroitin har en gavnlig effekt på led og ledfunktioner.

Det er dokumenteret at tilførsel af Glucosamin til hunde kan nedsætte nedbrydningen af knoglebrusk som øges med alderen. Dog er det ikke helt klart om Glucosamin også kan genopbygge mistet brusk. Glucosamin har i mange år været brugt til behandling af ledproblemer hos specielt ældre heste.

Ligesom for Glucosamin til hunde kendes ingen skadelige bivirkninger af Chondroitin til hunde.

Hvis du bruger Command Performance hundefoder med Glucosamin fra hunden er hvalp, sikrer du din hund de bedste betingelser for et langt og sundt liv ved dagligt tilskud af Glucosamin, Chondroitin og MSM.

Læs hvad Danske dyreinternater mener Glucosamin til hunde og hvad Netdyredoktoren skriver om fodring af Seniorhunde og hunde med gigt samt hvordan de skriver om slidgigt

MSM til hunde

MSM virker smertelindrende ved at fjerne betændelseslignende tilstande. MSM styrker og smidiggør derved muskler, sener og ledbånd i forbindelse med slidgigt, leddegigt og andre degenerative led- og muskelsygdomme samt i forbindelse med overanstrengelse.

Hvor Glukosamin og Chondroitin er vigtige byggesten i brusk og ledvæske, er MSM altså vigtig for leddets bløde dele som muskler, sener og ledbånd. Findes i vores hundefoder med Glucosamin 

En stærk trio

Kombinationen af de tre præparater giver den mest effektive og sikre kur når de er i fodret fremfor at give det ved siden af som tilskud. i forbindelse med slidgigt og forebyggelse af gener i led, muskler, sener og led.

Anbefales fra hunden er hvalp og resten af dens levetid.