Se eller bedøm HP Hundefoder på Trustpilot

 

J-Line til kvinder - Lasota armbånd mod stress, smerter, etc.

J-Line til kvinder - Lasota armbånd mod stress, smerter, etc.

J-Line armbånd til kvinder fra Lasota Jewellery serien


Det kendte Lasota Energy armbånd fås nu også som et flot og elegant smykke. Det indeholder samme funktioner som det almindelige armbånd, samt 3 nye funktioner.


J-Line kvindemodel findes i 3 størrelser:  Small (35 cm), Medium (39 cm) og Large (43 cm). Kvindemodellen skal vikles rundt om håndleddet to gange.

Pris

Specialpris 349,00 DKK

Pris: 499,00 DKK

Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
VARENR. 7076
Skriv anmeldelse

Lagerstatus: Ikke på lager

GRATIS FRAGTGRATIS FRAGT PÅ ORDRE OVER 598,-

  • 30 DAGES FULD RETURRET
  • BROFASTE ØER
  • 2-4 DAGES LEVERING
  • LEV TIL DØREN
  • SIKKER BETALING
  • TELEFONISK SUPPORT
Beskrivelse

Detaljer

J-Line til kvinder - produktbeskrivelse

J-line fra Lasota Energy indeholder som det almindelige armbånd negative Ioner og hologrammer, som er ladet med elektromadnestiske frekvenser mellem 7,4 - 8,2 Hz. frekvens.

Det nye med dette armbånd er Germanium, FIR og magnet. 

 

Germanium:

 

Germanium er det 32. grundstof i det periodiske system, som for mere end 30 år siden blev anerkendt som værende betydningsfuldt for helbredet i Japan. Forsøg gennem flere år ahr vist at Germanium høje indhold af antioxidanter har en meget positiv effekt på lindring af kroniske smerter og virusinfektioner, samt behandling af forhøjet blodtryk og hjertelidelser.

 

FIR:

 

FIR, en forkortelse af ”Far Infrared Radiation”, er en lavenergi terapitype, som via lys i det fjerne infra­røde spektrum og penetrering igennem vævet, ofte bruges til at forbedre sundheden i cellerne generelt. Ligesom i vores filosofi, er principperne bag FIR, at man fokuserer på kroppen som én helhed, ved ikke kun at have fokus på et symptom, men det at bringe kroppen i balance. FIR har vist sig at være effektivt mod bl.a. muskelsmerter, spasmer eller problemer med blodtrykket og for at fremme immunforsvaret, men også til at støtte processen med vægttab.

 

Magnet:

 

Magnetterapi er en komplementær og alternativ behandlingspraksis, hvor man udsætter visse dele af kroppen for statiske magnetfelter. Magnetterapi har gavnlige sundhedsmæssige virkninger, såsom smertelindring, øget blodgennemstrømning, hævelse efter sportsskader og forbedret sårheling. Derudover har systematisk forskning bekræftet, at stærke statiske magnetfelter fra magneter, er i stand til at skille de røde blodlegemer fra hinanden, som normalt klistrer sig sammen ved usund levestil, såsom dårlig kost, tobak og manglende motion, for blot at nævne nogle af årsagerne.

 

Kilde: Lasota Energy

Bedømmelser