Se eller bedøm HP Hundefoder på Trustpilot

 

LASOTA ENERGY

Lasota Pet Energy halsbånd til hunde

I Danmark er der ca. 550.000 hunde. En stor del af dem er påvirket af køresyge, stress, muskel og ledsmerter, søsyge, nervøsitet samt en lang række andre påvirkninger. Men  hjælpen er lige her: et Lasota Pet Energy halsbånd til din hund. 

Et Lasota Pet Energy halsbånd kan reducere eller fjerne bl.a. stress, køresyge, søsyge, allergier, hævelser, muskelsmerter, ledproblemer, angst for lyde og fyrværkeri m.fl.

Lasota Pet Energy er et non medical produkt og er  CE-godkendt.

Læs nogle af de gode anmeldelser vi har fået på vores Facebook profil. Like os gerne, vi laver jævnligt konkurrencer med gode præmier.

Tabel Liste

Sorter faldende

6 vare(r)

6 vare(r)

Hunden har mange energikrævende funktioner, uanset hvordan man har hund. Nogle hunde skal udover at være familiens bedste ven, andre jægerens sikre højre hånd, politimandens eller hundetrænerens bedste kollega. Hunden bruger derfor en utrolig masse energi på at gøre sine førere glade, derfor finder vi det naturligt, at give hunden de bedste betingelser for at præstere tilbage.

Lasota Pet Energy halsbånd har indlejret to hologrammer i en silikonerem som er 100% fri for allergener. Begge dele er opladet til maksimal kapacitet med skala-frekvenser i hologrammerne og negative ioner i båndet. Dyrlæger har konstateret betydelig nedsat restitutionstid efter skader, en langt mere harmonisk og rolig fremtoning samt reduceret stress.

Har du butik og ønsker at bliver forhandler, så kontakt os på 28994554 eller info@hp-hundefoder.dk