Se eller bedøm HP Hundefoder på Trustpilot

 

Køresygegaranti

Reklamationspolitik

I følge købeloven er der to års reklamationsret på et produkt, men det gælder ikke alle produkter. Et Lasota armbånd, som er beregnet til at kunne holde i ca. 8 måneder, kan selvsagt ikke falde ind under denne lov, ligesom et Lasota Pet halsbånd, der kan holde ca. 12 måneder, heller ikke er omfattet af loven.

 

I købeloven står der: Din ret til at reklamere kan dog ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller den ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb.

 

Skulle du opleve en fejl ved et af vores produkter, skal du reklamerer direkte på Lasota Energy's hjemmeside, uanset hvilket Lasota produkt det drejer sig om. Her finder du siden om reklamationpolitikken hos Lasota

 

Køresygegaranti

 

Lasota giver køresygegaranti på armbånd og halsbånd. Skulle du eller din hund bliver køresyg efter at have båret armbåndet eller halsbåndet døgnet i 2 uger, kan du reklamrere hos Lasota Energy og få dine penge tilbage. Du skal blot klikke ind på deres reklamtionsside, som du finder her.