Se eller bedøm HP Hundefoder på Trustpilot

 

Lasota Pet Energy halsbånd til store hunde

Lasota Pet Energy halsbånd til store hunde

TIL STORE HUNDE - HALSMÅL FRA 38 TIL 58 CM.


Pet Energy halsbånd reducere eller fjerne symtomer som køresyge, stress, nervøsitet (for andre hunde, fyrværkeri, høje lyde etc.), angst, allergier, muskelsmerter, ledproblemer, etc.


Halsbåndet understøtter hundens balance og koordination (f.eks. Agilityhunde), udholdenhed (Jagt-, Politi- og Brugshunde) samt giver en hurtigere restitution, alt sammen noget der øger hundens ydeevne, især på aktive hunde.


Mange har desuden konstateret betydelig nedsat restitutionstid efter skader, en langt mere harmonisk og rolig fremtoning samt reduceret stress.


Halsbåndet tilpasses hver enkel hund. Det kan klippes af i den rigtige længde, uden at det går ud over effekten på halsbåndet. Halsbåndet tåler vand og kan anvendes som almindelig halsbånd på gåturen. Se video om tilpasning af halsbåndet


Vær opmærksom på, at halsbåndet ikke kan klare voldsomme træk og ryk.  


Læs mere nedenfor.

Pris

Specialpris 225,00 DKK

Pris: 349,00 DKK

Prisen er inkl. moms, men ekskl. fragt
VARENR. 7074
Skriv anmeldelse

Lagerstatus: Ikke på lager

GRATIS FRAGTGRATIS FRAGT PÅ ORDRE OVER 598,-

  • 30 DAGES FULD RETURRET
  • BROFASTE ØER
  • 2-4 DAGES LEVERING
  • LEV TIL DØREN
  • SIKKER BETALING
  • TELEFONISK SUPPORT
Beskrivelse

Detaljer

Mere om Lasota Pet Energy halsbånd

Hologrammer

Lasota Pet Energy halsbåndet har indlejret to hologrammer i en silikonerem, som er 100% fri for allergener. Disse understøtter det motoriske bevægeapparat. Det giver en bedre balance og fysisk styrke, større udholdenhed, bedre koordination, reaktionshastighed og finmotorik.

Det gavner alle typer hunde i hverdagen. Men især aktive hunde vil kunne have glæde af et Lasota Pet Energy halsbånd:

 

Agilityhunde vil f.eks. kunne opnå hurtigere tider og resituere hurtigere mellem løbene.

 

Brugshunde vil f.eks. nemmere kunne koordinere sine spring og med større præcition, have større koncentrationsevne, samt større udholdenhed.

 

Jagthunde vil f.eks. være mere koncentreret i stresse situationer, opnå større udholdehed og bedre restitution.

 

Effekten vil være til stede når man sætter halsbåndet på hunden.

 

Negative Ioner

De negative Ioner, som er indbygget i halsbåndet og frigøres løbende, understøtter den mere følelsesmæssige del af hjernen (Hypothalamus & Thalamus)

Det kan mindske eller fjerne køresyge (rysten eller savl), stress (halser eller er urolig), nervøsitet (for andre hunde, fyrværkeri, høje lyde, etc.), angst (for lyde), allergier, muskelsmerter (overbelastning), ledproblemer (ømme eller slidte). Ionerne hjælper også immunforsvaret, inkontinens, nattesøvnen, øger iltoptagelsen og har en smertestillindende virkning.

 

Ionerne frigøres løbende fra halsbåndet, så effekten vil komme langsomt i løbet af 1-2 uger.

 

Hvor længe holder det?

Jo bedre kvalitet – jo længere tid vil produktet holde. Produkterne er af høj kvalitet og vil derfor ofte indeholde en stærkere negativ ladning, der først begynder og aflade efter 9 måneder. Det betyder ikke, halsbåndet mister deres virkning efter 9 mdr, men den negative ionisering, der er i halsbåndet, begynder derfra stille og rolig at miste sin effekt. Skala frekvenserne er på det tidspunkt stadig aktive og aflades ikke. Vi anbefaler at skifte dit Lasota Pet Energy halsbånd med 10-12 måneders mellemrum.

 

Selve halsbåndet

Halsbåndet er af silikone og er meget stærkt. Hunden skal have det på hele tiden for at opnå maksimal effekt. Halsbåndet størrelse er varialbel fra 38-58 cm, som passer til store hunde. Er halsbåndet for langt, kan det overskydende stykke klippes af, uden det har indvirkning på halsbåndets effekt. Halsbåndet har en metalring hvor line kan sættes i, så det kan bruges som almindeligt halsbånd.

Vær opmærksom på, at halsbåndet ikke kan klare massive eller voldsomme træk og ryk.  

Er det for stort, så skal du bruge Lasota Pet Energy halsbånd til små hunde.

Bedømmelser

Bedømmelser 2 anmeldelser

Farvel til køresyge
Jeg har en tidligere gadehund som bliver voldsomt køresyg. Jeg har prøvet alt og det eneste der havde en virkning var dyre køresygepiller fra dyrlægen... Harry har i dag haft halsbåndet på en lille uge og til trods for at virkning først skulle være fuld efter 2 uger, så kom han i dag med i bilen. Vi kørte 2x 20 minutter uden hverken opkast, savl eller tegn på kvalme. Efter lufteturen hoppede han glad ind i bilen igen - noget han altid har trykket sig ved. Jeg er målløs men vildt begejstret :)
Bedømmelse
Bedømt af Linda doris Laugesen / (Indsendt den 17/10/2016)
Fantastisk virkning
Christina Elstrøm har anmeldt Lasota Pet Energy – 5 stjerner
2. september kl. 20:04 ·
Min Cavaliere Sille blev for tre mdr siden overfaldet af en Malamute. Hun blev gentagende gange kastet op i luften. Det resulterede i flere besøg hos dyrlægen inkl røntgen grundet smerter. Hun har i tre mdr været på konstant smertestillende, Kalm og fået behandling af fys den seneste mdr. Vi prøvede i sommers at trappe hende ud af Kalm, dog uden held. Hvis Sille ikke fik højeste dosis af smertestillende og Kalm var hun "ked af det" og sov hele tiden.
Behandling af fys, varmepude og svømning har hjulpet og hendes ømhed i musklerne er blevet bedre. Sille fik for 14 dage siden et Lasota hundehalsbånd og vi begyndte igen nedtrapning af smertestillende og Kalm. I tirsdags havde hun fys for tredje gang. Nu er hendes muskler som smør. Hendes humør er i top. Hun sover igen i hendes hundekurv, istedet for under bordet og tilmed på ryggen.
For min hund har halsbåndet både hjulpet på humøret, energien er højere end før, muskelsmændinger og angst.
Kan klart anbefales
Overført med tilladelse fra Christina fra Facebook
Bedømmelse
Bedømt af Christina Elstrøm / (Indsendt den 16/09/2016)
Skriv anmeldelse