Se eller bedøm HP Hundefoder på Trustpilot

 

Om HP Hundefoder

HP Hundefoder blev stiftet i 2012 af undertegnede John Hilmer Hansen.

Årsagen ligger flere år tilbage. Allerede i 2006 prøvede jeg CSJ's hundefoder første gang, da en kammerat dengang havde importen. Jeg er selv meget ivrig hundesportsmand, opfrætter og jæger, så jeg ved noget om hvad der kræves af foder for at holde en hund til på absolut topplan, uanset om det er på jagt, til agility, hos hyrdehunde, brugshunde, m.fl.

Jeg forlanger et foder der kan fylde hunden depoeter op fra dag til dag, når man skal træne flere uger i træk. Dvs. jeg ønsker et foder med en meget stor og hurtig optagelseværdi og her passer Command Performance (CP) linjen perfekt. Alle ingredienser er fra naturen, så der er næsten ingen "affaldsstoffer" på græsplænen.

I 2009 fik jeg tilbudt at overtage importen af CSJ, men det havde jeg ikke tid til den gang, da jeg lige havde startet min nuværende virksomhed op.

Jeg måtte ud på markedetigen og prøvede over de næste ca. 3 år forskellige foderbrands, men ingen af dem helt op på CSJ niveau. Jeg kontaktede CSJ i 2011 og fik importen af CSJ i Danmark. 

Det startede med at nogle venner også ville bruge det, men det tog hurtigt overhånd og derfor var vi nødt til at oprette et firma. HP (Hilmer og Pia) Hundefoder blev grundlagt og siden er det kun gået fremad.

Vi har siden hen lavet denne Webshop, hvor vi løbende udvider sortimentet i takt med vi finder produkter der lever op til vores krav om god kvalitet til rimelige penge.